TINERI DUPĂ PANDEMIE este în sine o inovare pentru un proiect rupt în două de pandemie, CIVIT. Scopul Platformei CIVIT a fost inițial dezvoltarea și implementarea unor mecanisme de dialog cu tineri în 8 județe din 8 regiuni de dezvoltare ale României prin care se creează respectiv se consolidează mecanismele consultative de tineret cu implicarea sectorului de tineret și a factorilor de decizie și se creează/consolidează un model scalabil la nivelul întregii țări pentru mecanisme de planificare și implementare anuală a unor Planuri de Acțiune Județene pentru Tineret.
TINERI DUPĂ PANDEMIE extinde dialogul pe întreaga țară și pune accent pe cum ne putem ajuta reciproc să depășim acest moment cu o provocare unică în viața tuturor. Împreună depășim
Proiectul a implicat inițial județele: Botoșani, Buzău, Ialomița, Vâlcea, Hunedoara, Maramureș, Covasna, Municipiul București (respectiv județul Ilfov).
Înscrie-te aici (linkurile următoare duc către platforma Zoom):
Inițiatorul TINERI DUPĂ PANDEMIE este Grupul PONT, o organizație înființată în 2009 care își propune inovarea socială prin participare, antreprenoriat și cultură cu un focus special pe tineri și transformarea digitală.Cine propune și susține acest proiect?
Ministerul Tineretului și Sportului a susținut inițiativa încă de la momentul conceperii sale inițiale considerând că este o parte interesată cheie și un beneficiar real al rezultatelor proiectului.
ERASMUS+ este programul comunitar al Uniunii Europene care sprijină CIVIT printr-o finanțare în cadrul Acțiunii Cheie 3, Dialog Structurat. Aceste proiecte promovează dialogul cu tinerii ca instrument pentru ca tinerii să-și facă vocea auzită cu privire la modul în care trebuie să fie elaborate și puse în aplicare politicile de tineret la nivel european prin interacțiunea cu factorii de decizie.